Beste Indiase restaurants

Krijg jij niet genoeg van pittig eten en hou jij van smaakvolle curry’s? Dan is de Indiase keuken perfect voor jou! In deze blog zetten wij de allerbeste Indiase restaurants die zeker niet kunnen ontbreken bij jouw ervaring! Lees verder en ontdek de rijke Indiase keuken!

What’s up India
What’s up India is een prachtig restaurant om eens een avondje uiteten te gaan het is namelijk super mooi verlicht, zodat je ook nog eens mooie foto’s kan maken. Het menu bestaat uit vis, voorgerecht, kip, en diverse soep. Daarnaast is het ook geschikt voor vegetariërs en als je allergisch bent voor gluten zijn er ook nog eens glutenvrije opties

91SPICES
Een Indiaas restaurant waar je een ruime keuze hebt? Dan ben je bij 91SPICES op het juiste adres! Het restaurant biedt heerlijke gerechten Noord en Zuid Indiaase hoofdgerechten aan. Daarnaast heb je ook keuze uit bijgerechten, desserts en je kan er heerlijke Indiaase broodjes kopen genaamd Naan. Ook is 91SPICES geschikt voor vegetariërs, mensen met glutenallergie en mensen die halal eten willen. Klinkt toch ideaal?

The India Paradise
In dit restaurantje ben je letterlijk in de “The India Paradise” het is een knus roze restaurantje met vrolijke roze muren en bloemetjes. Verder kun je hier terecht voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Bij het voorgerecht kun je onder andere kiezen uit veg samosa, aloo chaat. Bij het hoofdgerecht tandoori chicken tikka en tot slot bij het nagerecht heerlijke hapjes, zoals kheer en mango kiwi ijs. Het is zeker een aanrader om hier eens een hapje te eten.    

Begint jouw maag ook te rommelen na het lezen van deze blog? De onze namelijk wel! Deze top 3 Indiase restaurants moet je zeker eens bezocht hebben. Ook zijn wij erg benieuwd of je het eens bent met onze mening. Daarom kun je hieronder een leuke foto uploaden met een review. Als je meer leuke restaurants wilt ontdekken dan moet je ook zeker even onze andere blogs lezen.