Beste restaurants thuisbezorgd Amsterdam

Bestel jij vaak op thuisbezorgd, maar zie je soms de bomen door het bos niet, omdat er zoveel keuze is? Dan hoef jij je vanaf nu geen zin zorgen te maken! In deze blog zetten wij de beste restaurants op een rijtje die zich allemaal bevinden rondom Amsterdam centraal! Super handig voor als je een keertje een hotel pakt in Amsterdam of altijd wanneer je gewoon in de buurt woont!

Wagamama
Je hebt vast wel van het welbekende restaurant “Wagamama” gehoord. Hier kun je terecht voor de lekkerste Aziatische eten denk, maar aan diverse curry’s en noedels. Er zijn vele verschillende keuzes, zoals Ramen, Teppanyaki, Kokoro bowls en nog zoveel meer. Je kan er ook bijgerechten halen en voor de kinderen is er ook een speciale kids meal. Wagamama is ideaal om bij te bestellen voor gezinnen die verschillende smaken hebben, want er is keus zat!

Big shots X The Plug 

Ben jij gek op Italiaans eten? Dan moet je zeker eens langsgaan bij Big shots X The Plug! Bij dit restaurant kun je heerlijke junkfood bestellen, zoals pizza’s , steaks, pasta, burgers en noem het allemaal maar op! Ook hier kun je terecht voor bijgerechten en desserts. Big shors X The Plug is zeker een aanrader als jij een filmavondje hebt en snel iets lekker wilt eten!

Mana Mana West
Ben jij op zoek naar een restaurant die ook veganistische eten aanbiedt? Dan kan Mana Mana West zeker niet ontbreken! Hier kun je vele soorten hapjes en drankjes, zoals de speciale Mana zoetigheden, de Mana classic en diverse soorten wijnen, zoals rode en witte wijn.

Dit waren alweer de top 3 restaurants die wij zeker aanraden om bij te bestellen op thuisbezorgd.nl. Wij zijn ook benieuwd naar jouw mening. Daarom kun je hieronder een review achterlaten met een foto van je eten. Wil jij nog meer restaurants ontdekken? Vergeet dan zeker niet om ook onze andere blogs te lezen.