De beste restaurants

Ben jij ook gek op uiteten gaan? Dan moet jij zeker verder blijven lezen, want in deze blogs hebben wij restaurants verzameld met het lekkerste eten! Super leuk als je eens een keer naar deze plekken toe gaat met je familie, vrienden, vriend of vriendin!

Aqua Asia Club
Aqua Asia Club is, zoals de naam het al verklapt een Aziatische restaurant met een Japanse keuken. Het is gevestigd in Rotterdam en het is een super chique ingericht. Ook heb je een prachtig uitzicht op de welbekende Rotterdamse haven! Verder is er een uitgebreid menu met onder andere heerlijke diverse sushi’s, en je hebt keuze uit 4 tot een 6 gangen menu. Klinkt ideaal toch?

Indian Spices
Hou jij van gekruid en pittig eten? Dan ben je bij Indian Spices op het juiste adres! Het mooie restaurant is gevestigd in een klein dorpje genaamd Emmen. Er is een fijne warme sfeer in het restaurant zelf en je hebt keuze uit verrukkelijke gerechten, zoals diverse curry’s en tandoori. Ook kunnen vegetariërs hier terecht en alle eten is halal!

Bonam
Ben jij op zoek naar een knus restaurantje waar je gezellig kan eten? Dan moet je zeker eens langs de Bonam in hartje Amsterdam! Het is een vietnamees restaurant en je kan hier onder andere heerlijke lunch en diner gerechten. Zo heb je keuze uit noodles, frietjes, salades en nog veel meer! Super leuk om je dag mee af te sluiten na een dagje shoppen in Amsterdam.  

Thai Yasmine
Last but not least: Thai Yasmine! Deze restaurant met de Thaise keuken is gevestigd in het mooie groningen. Je hebt hier keuze uit de lekkerste verse gerechten, zoals rijst met groenten, Thaise kippensoep, een spicey salade en nog echt zo veel meer! Verder is het een ruim restaurant die schitterend is ingericht met diverse kunstwerken, dus je kunt er ook zeker mooie foto’s maken!