Gek op Turks eten? Ontdek het hier!

Ben jij helemaal weg van de Turkse keuken. Met gerechten, zoals döner, baklava of cigkoftem dan moet je zeker verder blijven lezen, want wij hebben hier de beste Turkse restaurants staan waar jij zeker eens een bezoekje moet brengen met familie of vrienden.

Mira
Dit prachtige restaurant is gevestigd in Nijmegen. Het restaurant is versierd met mooie lichtjes die een warme sfeer creëren. Je hebt keuze uit een compleet menu met voorgerechten, hoofdgerechten, desserts etc. Het is dus ideaal om hier te dineren. Bij het voorgerecht heb je keuze uit sigara, Icli Kofte, Coban en nog veel meer! En bij de desserts heb je onder andere de welbekende baklava. Klinkt heerlijk toch?

Harput Grill restaurant
Hou jij echt van grill eten dan moet je zeker eens even langsgaan bij Harput! Je hebt hier keuze uit verrukkelijke kebab en bij de voorgerechten heb je keus uit Cacik, Biber Dolma en Emkek Sos. Verder is de zaak versierd met sierlijke rode banken en hangen er lampjes met schilderijen aan de muur. Super leuk om hier eens een keer te gaan lunchen!

Turks specialiteiten restaurant
Wil jij uit eten op een prachtige plek met heerlijk Turks eten? Dan moet je hier zeker eens naar toe gaan! De muren zijn versierd met prachtige details en je hebt er super mooi licht. Verder kun je hier terecht voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. En de prijzen zijn niet eens zo heel duur, dus je als je lekker budget wil doen dan is dit ideaal! 

Dit waren alweer de top 3 restaurants die wij hebben uitgekozen die zeker niet ontbreken als jij super veel houdt van Turks eten. Wil zijn erg benieuwd of jij het met ons eens bent! Daarom kun je een review achterlaten in de comments. Wil jij nog meer heerlijke restaurants ontdekken? Lees dan ook onze andere blogs!