Lekker Surinaams eten? Dat doe je hier!

Ben jij wel eens naar de Suriname geweest? Dan heb je wellicht de smaak al te pakken. Hier worden namelijk geweldige gerechten gegeten die met liefde zijn gemaakt. Van vis tot varkensvlees, maar ook zeker vegetarisch! Zo kun je bijvoorbeeld heerlijke gestoofde vis eten, maar ook groenten. Lees dit blog verder en ontdek in welke restaurants je de lekkerste Surinaamse eten kan vinden!

Klein Paramaribo
In het gezellige Assen is een mooi knus restaurantje genaamd Klein Paramaribo! Hier heb je een ruime keus uit heerlijke gerechten! Het menu bestaat onder andere uit proeverij, voorgerechten, tussen en hoofdgerechten, nagerechten, desserts en nog zoveel meer! Je hebt in ieder geval keuze zat! Bij de proeverij heb je keuze uit twee soorten gangen de ene is speciaal voor vegetariërs! Daarnaast heb je bij de voorgerechten keuze uit heerlijke hapjes, zoals samosa, bara en loempia’s. Bij het hoofdgerecht kun je kiezen uit verschillende soorten roti’s, zoals Roti kipfilet of Roti rundvlees. Klein Paramaribo kan zeker niet ontbreken als je Surinaams wilt eten!

De Surinamer
Wil jij een keer anders lunchen dan met een simpele boterham? Dan moet je zeker eens een keertje op bezoek bij De Surinamer. Hier kun je namelijk heerlijk lunchen, want er zijn zelfs lunch deals, met gerechten, zoals broodje kip kerrie met Surinaamse ingrediënten, broodje Rendang, broodje Babi Ketjap en er zijn nog tientallen andere broodjes. Daarnaast zijn er ook opties voor vegetariërs. Als je toch uitgebreid wilt eten dan alleen een broodje dan zijn er ook verschillende menu’s waaruit je kunt kiezen.

Suri Speciaal
Heb jij geen zin om de deur uit te gaan, maar wil je wel lekker Surinaams eten? Dan ben je bij Suri Speciaal op het juiste adres! Hier kun je namelijk van alles bestellen voor een betaalbare prijs. Zo kun je onder andere kiezen uit gerechten, zoals Roti kip, Nasi rames, Daging Semoor. Ook heb je gelukkig nog vegetarische opties. Het is zeker een aanrader om hier eens een keer te gaan lunchen met je vrienden.