Restaurants die je moet bezoeken in Amsterdam

Woon jij in hartje Amsterdam, ga jij er vaak naar toe of ben je van plan om onze hoofdstad voor het eerst te bezoeken? Dan is het wel handig om adresjes van restaurants te kennen als je maag begint te rommelen. Daarom delen we in deze blog de beste restaurants die je in Amsterdam kunt bezoeken!

Boaz Amsterdam
We beginnen met Boaz Amsterdam. Hier kun je terecht voor de lekkerste Nederlandse en Franse gerechten. Het is echter geen plek om samen met familie te dineren. Je kunt hier juist wel komen om te ontbijten of te lunchen met je vrienden. Daarnaast is het ook geschikt voor vegetariërs. En het is ideaal als je gezond wilt eten, want er worden alleen, maar gezonde gerechten aangeboden zoals poffertjes, salades etc.

Ta Toru
Zin in lekker exotisch eten? Dan moet je zeker eens even langsgaan bij Ta Toru! Dit is een Indonesisch restaurant waar je lekker kunt lunchen en dineren. Ook zijn er vegetarische en veganistische opties. Er worden hier heerlijke vleesgerechten bereid, zoals saté biefstuk. Ook zijn er visgerechten en verrukkelijke toetjes. Ta Toru kan zeker niet ontbreken bij jouw bezoekje in Amsterdam.

The Happy Bull
Heb jij een cheatday en ben je helemaal gek op junkfood? Dan moet je zeker eens naar de Amerikaanse The Happy Bull. Hier kun je heerlijke burgers eten, zoals cheeseburgers, turkey bacon burger, hottie burger en nog veel meer! Verder kun je ook kiezen voor lekkere frietjes waarbij kunt kiezen uit de lekkerste toppings en sauzen. Ook zijn er dessert en milkshakes! Maak jouw cheatday helemaal compleet met The Happy Bull!

Dit waren alweer de restaurants die wij zeker aanraden als jij in Amsterdam bent! Ook wij zijn erg benieuwd of jij het met ons eens bent. Daarom kun je hieronder een review achterlaten!