Restaurants in Den Haag die je zeker moet bezoeken

Ben jij vaak in het gezellige Den Haag, woon je er of ben je van plan om deze leuke stad eens een keer te bezoeken? Dan is het zeker handig om een paar adresjes te kennen van restaurants, want in Den Haag heb je namelijk de beste restaurants van diverse keuken! Lees dit blog verder en wie weet vind jij wel een restaurant waar je graag naar toe zou willen gaan!

Follia
Ben jij een echte fan van Italiaans eten? Krijg jij niet genoeg van pizza, pasta en lasagnes? Dan moet je zeker naar Follia gaan! In dit restaurantje heb je de echte Italiaanse sfeer te pakken! Daarnaast kun je ook genieten van heerlijke diverse pizza’s, zoals margarita, pepperoni, mozzarella en noem het maar op. Daarnaast zijn er ook heerlijke pasta’s, zoals pasta pesto en pasta bolognese. Daarom is Follia echt ideaal voor jouw als je een liefhebber bent van de Italiaanse keuken!

Curry & Cocos
Hou jij wel van een vleugje pittige curry dan moet je bij de enige echte Curry & Cocos zijn! Hier kun je genieten van de lekkerste Thaise gerechten. Als jij een vegetariër bent zijn er ook ontzettend veel opties in dit knusje restaurantje, zoals vis en zeevruchten gerechten. Curry & Cocos is de perfecte plek om een avondje te dineren of juist om even te lunchen!

Amier

Ben jij gek op de Arabische keuken dan ben je bij het Libanese restaurantje Amier op het juiste adres! Hier kun je genieten van de meeste smaakvolle gerechten, zoals Fatoush, Tabouli en nog heel veel meer. Daarnaast is alle vlees halal geslacht en is ook een ruime keus voor vegetariërs en veganisten. Daarnaast is bij het bereiden van de gerechten ook rekening gehouden met mensen die last hebben van een gluten allergie! 

Dit waren alweer de restaurants die je zou moeten bezoeken in het mooie Den Haag. Wanneer je er gewoon woont of hier een keer een dagje gaat shoppen met vrienden of je familie. Ook wij zijn erg benieuwd of jullie het met ons eens zijn! Daarom kun je hieronder een review achterlaten!