Restaurants in Rotterdam die je moet bezoeken

Woon jij in onze prachtige havenstad of ga jij een keer een dagje shoppen in Rotterdam? Dan is het wel handig dat je gelijk bij een restaurant terecht kunt wanneer je trek hebt. Natuurlijk kun je naar de eerste beste restaurant gaan die je ziet, maar dat is niet zo heel verstandig. Om het overzichtelijker voor jou te maken hebben we de beste restaurants van Rotterdam hier in een rijtje gezet!

Restaurant Three
Hou jij van Japans eten en ben je gek op vis? Bij restaurant Three heb je twee vliegen in één klap! Hier kun je namelijk Japanse vis en zeevruchten eten. Natuurlijk heb je ook een ruime keus uit diverse sushi’s. Ook zit je goed bij restaurant Three als je een vegetariër of veganist bent. Daarnaast zijn er ook glutenvrije opties. Er is dus een ruime keus voor verschillende behoeften daarom is het, dus ideaal om hier eens een keer uit eten te gaan met je familie en vrienden wanneer je zin hebt Japans. 

Restaurant Fitzgerald
Hou jij van de Europese keuken? Dan zou je zeker eens een bezoekje moeten brengen aan restaurant Fitzgerald. Hier kun je namelijk gerechten vinden van diverse Europese landen. Daarnaast zijn er ook vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Als je een keertje een drankje wilt doen bij een meeting is restaurant Fitzgerald ook de ideale plek, want het wordt namelijk echt gezien als een wijnbestemming!  

Viva Afrika
Ben jij gek op Afrikaans eten? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan Viva Afrika! Hier vind je van alles uit de Afrikaanse keuken, zoals Gambas en Kelwa. Ook als je lekker budget wilt doen en, dus niet teveel wilt uitgeven wanneer je uiteten gaat dan is Viva Afrika de juiste plek op te bezoeken. Handig op me te weten: Viva Afrika is ook geschikt voor vegetariërs. 

Dit waren alweer de top 3 restaurants in Rotterdam waar je zeker eens een bezoekje aan zou brengen. Ook zijn wij erg benieuwd of jij het met ons eens bent! Daarom kan je hieronder een review achterlaten! Daarnaast hebben wij ook andere blogs met de beste restaurants in andere steden. Wij raden zeker aan om deze ook door te gaan lezen!