Vegan restaurants

Wij begrijpen dat het als veganist best lastig kan zijn om geschikte restaurants te vinden waar een uitgebreid vegan menu is die ook nog goed smaakt. Daarom helpen wij jou uit de brand! In deze blogs hebben we namelijk de allerbeste vegan restaurants op een rijtje gezet. Zo hoef jij niet telkens wanneer je op de menukaart kijkt of je wel of niet iets kan eten.

Veggies on fire
Dit gezellige restaurant is gevestigd in het mooie Den Haag! Je kan hier terecht voor puur plantaardige hapjes en drankjes. Je hebt hier onder andere keuze uit diverse soorten soep en andere lekkernijen, zoals vegan eggless eggnog. Ook heeft deze restaurant een prijs gewonnen in 2018 voor “meest duurzame restaurant”, dus je bent goed bezig voor het milieu en je eet ook nog eens lekker!

Vegan junkfood bar
Ben jij echt gek op junkfood? Dan is vegan junkfood bar de eerstvolgende restaurant die je moet bezoeken! Het restaurant is super creatief ingericht met roze muren en graffiti je kan hier dus ook de meeste authentieke foto’s maken. Verder heb je een ruime keuze uit fenomenale burgers, frietjes, pizza, cocktails en nog zoveel meer! Dit is zeker een aanrader om naartoe te gaan met vriendinnen.

Neighbours kitchen
Onze afsluiter is de neighbours kitchen gevestigd in Almere. Zij hebben een heerlijke Afro-Caribische keuken met de meest exotische gerechten. Het eten is voor de volle 100% plantaardig en je kunt hier ook terecht als je last hebt van bepaalde allergieën, zoals glutenallergie of notenallergie. Verder kun je hier lunchen of langskomen voor een diner je hebt onder andere keuze uit frietjes, salades, en verschillende burgers. Tijdens de lockdown kun je hier ook terecht voor take-away 


Dit was alweer onze lijst met de top 3 restaurants die zeker niet kunnen ontbreken. We hopen dat je hier iets aan hebt gehad! Wij zijn erg benieuwd wat jullie van deze restaurants vonden. Daarom kan je hieronder een foto inzenden met een review.