Verrukkelijk Chinees eten

Vind jij Chinees eten ook echt heerlijk? Dan moet je zeker even verder blijven lezen, want in deze blog delen we de beste adresjes die je zeker eens zou moeten bezoeken wanneer je van plan bent om uiteten te gaan. Ontdek hier waar je de beste nasi, bami en nog veel meer kan eten!

Asian Glories
Het restaurant Asian Glories is zeer geschikt voor vegetariƫrs, want naast de vleesgerechten zijn er ook vele vis en zeevruchten gerechten! Het menu bestaat uit diverse geroosterde vleesgerechten, warme en zelfs koude voorgerechten, hoofdgerechten en heerlijke soep. Je kan er dus van alles vinden. Super ideaal als je met familie of vrienden uit eten gaat die een andere smaak hebben dan jouw!

De oude plek
Hou jij van Chinees eten, maar vind je het soms lastig om uit het menu te kiezen, omdat er niet zo heel veel veganistische opties zijn? Dan zit je goed bij De oude plek. Hier heb je zat keuze uit veganistische opties, zoals gerechten met vleesvervangers maar ook visgerechten voor de visliefhebbers. Vanuit reviews is zelfs gebleken dat dit de beste Chinese vegetarische/veganistische restaurant is, dus dat belooft veel goeds!

Little Asia
Wil jij naar een restaurant waar je ook echt de sfeer van de Aziatische cultuur mee krijgt dan moet je zeker eens naar Little Asia. Dit is een knus restaurantje waar je lekkerste Chinese hapjes en drankjes kan eten, zoals Wan tan tong, Kai tong, Fan ke tong en nog veel meer! Daarnaast heb je ook keuze uit heerlijke visgerechten. Little Asia is een uitstekende bestemming voor een heerlijk dinertje met je familie of vrienden!

Dit waren alweer de top 3 Aziatische/Chinese restaurants die jij zeker eens een bezoekje zou moeten brengen! Ook wij zijn erg benieuwd of jij het met ons eens bent daarom kun je hieronder een review achterlaten met een foto. Natuurlijk hebben wij ook andere blogs met leuke restaurants die zeker onmisbaar zijn. Lees ze daarom ook zeker door!