Kiezen voor Green Chef of HelloFresh?

HelloFresh biedt gezonde en gevarieerde recepten samen met de ingrediënten aan voor een vaste prijs en wordt op een afgesproken tijdstip in een box bij je thuisbezorgd. “Lekker eten, makkelijk gemaakt!” Dat is de slogan van HelloFresh. Maar wat betekent het nu werkelijk. Naast de ervaringen HelloFresh maaltijdboxen hebben we het hieronder voor je samengevat. Green Chef is een andere box uit de koker van dit bedrijf. Het biedt net wat meer focus op gezondheid, koolhydraten en plantaardige voeding. Je kunt Green Chef bestellen op de eigen website. Deze lijkt erg op die van HelloFresh. 

Flexibel lidmaatschap bij HelloFresh of Green Chef

HelloFresh biedt een lidmaatschap aan, waarmee je elke week een box ontvangt boordevol boodschappen voor 3 tot wel 7 gezonde maaltijden. Het lidmaatschap is flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. Prettig hieraan is dat je geen HelloFresh Box ontvangt als je op vakantie bent of als je er gewoon even geen zin in hebt.

Eenvoudige recepten in je kookbox

De box wordt gratis thuisbezorgd in een gekoelde wagen. Wanneer je de box opent zit er naast de verse ingrediënten ook een receptenkaart in. Ook als je geen keukenprins of prinses bent kun je dus heel eenvoudig en in ongeveer 30 minuten een gezonde en lekkere maaltijd bereiden. Elk recept van HelloFresh is voorzien van voedingswaarden. Het totaal aantal kcal van de maaltijd is op de kaart vermeld. Ook zijn het totaal aantal eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels etc. weergegeven.

Kosten van een maaltijdbox

De kosten van de HelloFresh maaltijdbox zijn variërend omdat je kan kiezen uit een soort maaltijdbox, het aantal personen of omdat je voor 3 of voor 5 dagen wilt bestellen. Volgens HelloFresh ben je niet duurder uit wanneer je dezelfde ingrediënten in de supermarkt zou kopen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor Green Chef. Deze prijzen zijn wel iets duurder in vergelijking met HelloFresh. Je kunt natuurlijk wel profiteren van een actiecode. Er zijn speciale Green Chef kortingscodes waarmee je tot wel 50% korting krijg je op box. Hieronder kun je verschillende soorten boxen / eetstijlen bekijken:

  • De Originalbox bevat alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden, voor 3 of 5 gevarieerde maaltijden voor het aantal aangegeven personen. De Originalbox bevat recepten voor vlees-, vis- en vegetarische gerechten en alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn en wordt wekelijks thuisbezorgd. 
  • De Veggiebox bevat alle ingrediënten, in precies afgemeten hoeveelheden, voor 3 gevarieerde maaltijden zonder vlees en vis. De recepten zijn gemakkelijk en worden meegeleverd. De Veggiebox bevat wel zuivelproducten zoals eieren, kaas en yoghurt. De box wordt wekelijks bij thuisbezorgd.

De Familybox bevat alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden, voor 3 gevarieerde maaltijden voor het hele gezin (vanaf 2 jaar). De Familybox wordt wekelijks thuisbezorgd en bevat toegankelijke recepten voor zowel vlees- en vis-, als vegetarische gerechten en alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn.